Bara Fötter
Medicinsk Fotvård
BOKA TID

BEHANDLINGAR


Medicinsk Fotvård
50 min 650:-

Behandlingen börjar med ett avkopplande och mjukgörande fotbad. Jag går igenom dina fötter, behandlar och ger råd och hjälp vid nagel och fotsvamp, behandlar förtjockade och missfärgade naglar, förhårdnader, liktorn, nageltrång, hälsprickor, vårtor och anpassar behandlingen efter just dina fötter.
Behandlingen avslutas med välgörande och vårdande nagelolja och en kortare fotmassage som främjar blodcirkulationen.
Du får råd om egenvård och behandling som passar just dig
.

(skillnaden på medicinsk fotvård och pedikyr är att medicinsk fotvård fokuserar på helheten och pedikyr lägger vikten på upplevelse och det estetiska. I medicinsk fotvårdsbehandling så behandlar jag problem som finns just nu, men jobbar också förebyggande för att motverka och minska problem som kan uppkomma i framtiden. På köpet får du en härlig upplevelse och fina fötter).


Medicinsk Fotvård med lackning av naglar
60 min 795:-

Lackning ingår som ett tillval utöver medicinsk fotvård. Räkna med lite extra tid för att lacket ska torka ordentligt. Ta gärna med en sko med öppen tå.Delbehandling
20 min 395:-

Har du varit på en hel medicinsk fotvårdsbehanding hos mig tidigare och behöver återkomma tätare, inom en månad, för att se över och åtgärda ett specifikt problem? – då kan du boka en delbehandling. 

Detta är en delbehandling och inte en hel fotvårdsbehandling.Fotbehandling Friskvård
50 min 795:-
Fotvård som friskvård är en anpassad och välgörande fotbehandling med ett avkopplande fotbad och fotmassage, däremellan får du en kortare fotbehandling där nagelvård och avlägsnande av förhårdnader ingår. Givetvis får du också med dig goda råd om förebyggande egenvård. Denna behandlingen passar dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag!
Vårdande och förebyggande i samma behandling.

Här ingår inte behandling av nageltrång, liktorn eller vårtor - har du bekymmer med detta så välj istället en medicinsk fotvård. (Medicinska behandlingar ingår inte i ditt friskvårdsbidrag)Fotmassage
40 min 595:-

Behandlingen inleds med ett varmt och härligt väldoftande fotbad som avslutas med en rengörande scrub.
Därefter följer en välgörande massage av fötterna i en lugn och avkopplande miljö.
Bra för blodcirkulationen och perfekt för trötta fötter!
Behandlingen ingår i ditt friskvårdsbidrag.ONYFIX nagelkorrigering

30 min En bygel 495:- två byglar vid samma tillfälle 695:-

Nagelkorrigering med den unika och smärtfria metoden från ONYFIX. Behandlingen hjälper dig som har problem med nageltrång.
Viktigt att tänka på är att nageln ska vara ren och torr vid behandlingen, därför är det inte optimalt att göra en nagelkorrigering vid samma tillfälle som en fotbehandling.
Undvik bad och insmörjning samma dag som behandlingen och ett dygn efter behandlingen.

Många har blivit hjälpta och problemfria av denna metoden.

Har du inte varit hos mig på en behandling tidigare så kontakta mig för rådgivning innan bokning eller boka en vanlig medicinsk fotvård för att påbörja en behandling med Onyfix.

Klicka på länken för att se hur en behandling med ONYFIX går till:
https://vimeo.com/318205952Hembesök

Från 850:-

Kontakta mig för mer information


Presentkort

Den hälsosamma presenten.

Fotvård brukar bli en uppskattad present av många! Som födelsedagspresent, till någon speciell på alla hjärtans dag, på mors dag eller fars dag, i julklapp, som företagspresent vid jul eller till sommaren.

Presentkort utfärdas med valfri behandling. Du kan köpa ett fint presentkort på plats eller få det skickat till dig själv eller någon annan utan extra kostnad!

Betalning via swish. Skickas senast nästkommande vardag eller efter överenskommelse och önskemål.